Hotel Anvelope

Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la traffic este recomandat sa aveti doua seturi de anvelope:

  • anvelope de vara pentru anotimpurile calde si anvelope
  • anvelope de iarna pentru anotimpurile reci

Depozitarea anvelopelor sau a rotilor complete, poate devenii o problema, daca nu aveti statiul necesar in garaj, in subsolul blocului, pe balcon etc. Pentru a evita deteriorarea anvelopelor pe timpul depozitarii, acestea trebuie sa fie tinute intr-un mediu optim, ferrite de lumina, umezeala sau solutii ce pot afecta in mod direct cauciucul. De aceea am creeat un serviciu dedicate numit HOTEL DE ANVELOPE.

Astfel puteti pastra anvelope de autoturisme, autoutilizare si 4X4, in siguranta, in depozitele noastre, timp de 1 an. Alo Auto va “cazeaza” anvelopele de vara pe perioada anotimpului rece si anvelopele de iarna pe perioada anotimpului cald astfel incat dumneavoastra cand veniti pentru inlocuirea lor, veniti doar cu masina, stati linistit la o cafea, asteptati sa vi se monteze anvelopele adecvate sezonului si dupa va vedeti de drum, fara sa va mai chinuiti cu urcarea/coborarea lor din casa sau locul unde le depozitati, fara sa va mai murdatiti masina s.a. astfel incat dumneavoastra NU mai trebuie sa le purtati de grija.

Preturi

  • Set 4 Anvelope / Roti intre 12” – 16” = 107.10 LEI / AN
  • Set 4 Anvelope / Roti intre 17” – 24” = 130.90 LEI / AN
  • Set 4 Anvelope / Roti pentru 4X4, suv-uri si Utilitare = 130.90 LEI / AN

In atentia clientilor :

  • Cazarea anvelopelor sau a rotilor se face pentru minim un sezon ( 6 luni )
  • Pentru seturile de anvelope ce contin si jante, NU se percep taxe speciale, decat tarifele afisate;
  • Preturile de mai sus includ, pe langa cazare: spalarea anvelopei si jantei (daca este roata completa); tratarea anvelopei cu ulei special; etichetarea anvelopei si jantei (daca este roata completa), inspectia tehnica a anvelopei si a jantei (daca este roata completa);

*preturile sunt exprimate in LEI si contin toate taxele catre statul Roman*